Stem mee voor de Politicus van het Jaar 2013

In aanloop naar Nieuwegein Awards 2014 heeft de Nieuwegeinse gemeenteraad enkele maanden geleden via stemming drie collega’s genomineerd voor de titel Politicus van het Jaar 2013. Martijn Stekelenburg van de SP, Erna Kotkamp van Groen Links en Roelof de Wild van het CDA verwierven uiteindelijk de meeste stemmen.

Wie van hen zich Politicus 2013 mag noemen kunt u mede bepalen. Breng tussen 12 en 26 januari uw stem uit via de poll op deze website. Op 28 januari worden de stemmen geteld. Daarbij opgeteld worden de stemmen die de bezoekers van het Politiek Café op 21 januari in Green Village uitbrengen. De stemmen die tijdens het Politiek Café zijn uitgebracht worden evenredig meegeteld met de stemmen die via de poll zijn binnengekomen.

De Politicus 2013 wordt op 1 februari in het NBC Congrescentrum bekend gemaakt tijdens de gala-avond Nieuwegein Awards. Deze twee uur durende show kunt u rechtstreeks volgen via De Digitale Stad Nieuwegein. Noteer alvast deze webpagina voor de live uitzending.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk