Stel steelt voor 4300 euro aan parfum bij Pour Vous op het Muntplein

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij parfumerie Pour Vous in Nieuwegein. Het gaat om diverse varianten van het merk Chanel met een totale waarde van 4300 euro. Deze diefstal vindt plaats op 22 maart bij Pour Vous aan het Muntplein in Nieuwegein.

TACTIEK
De man pakt een cadeauverpakking uit het schap als hij de winkel binnenloopt. Samen met de vrouw kiest hij een plek in de winkel uit waarvan hij denk dat niemand hen ziet. Dan geeft de man één voor één flesjes parfum aan de vrouw. Het cadeaupakket gebruikt hij om de flesjes af te schermen.

GEPREPAREERDE TAS
De vrouw stopt de flesjes in haar zwarte leren tas die kennelijk is geprepareerd. Want als de winkel uitloopt, gaan de alarmpoortjes niet af.

AFREKENEN
Nadat de flesjes in de tas van de vrouw gestopt zijn, gaat de man naar de kassa en rekent het cadeaupakket af. Ondertussen loopt de vrouw naar buiten met haar tas voor gestolen parfumflesjes.

SIGNALEMENTEN
Man
– Aziatisch uiterlijk
– 35 – 45 jaar
– 1.80m
– halflang, zwart haar
– groene jas, capuchon
– bruine halfhoge laarzen
– moedervlek linkerwang

Vrouw
– Aziatisch uiterlijk
– 35 – 45 jaar
– 1.65m
– lang zwart haar, staart
– zwarte parka, witte sjaal
– grote leren zwarte tas

TIPS
Het kan zijn dat deze winkeldieven de parfum te koop hebben aangeboden. Heeft u daarvan gehoord? Neem dan contact op met de politie. En doe dat vooral ook als u dit stel ergens heeft gezien of als u weet wie het zijn. U kunt bellen met de tiplijn: 0800 – 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

De parfum dieven duidelijk in beeld

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren