Start verkoop kaarten Kolkpop

Op vrijdag 20 september aanstaande vindt de tweede editie plaats van het vernieuwde Kolkpop Festival. ‘Dit jaar nog leuker en beter.’ Het festival, voor 16 plussers, vindt plaats op het terrein van VSV Vreeswijk. ‘Dit terrein aan de Helmkruid biedt veel mogelijkheden om een top festival te houden’ aldus de organisatie. Zo is er een overdekt podium en kun je gratis parkeren en zijn er voldoende fietsenrekken aanwezig. Ook is het terrein goed te bereiken met de tram.

In verband met de verkoop van drank is een ID verplicht bij je te hebben. De artiesten: Tabitha, Yung Felix, Gasparo, Dance-El, Duerado, Jay Dinestic, Prolatido, Mytrix en Peter Beense behoren nu al tot de line up. Het feest duurt van 19.00 uur tot 01.00 uur. 18.30 uur deur open, zorg dat je op tijd aanwezig bent ivm strenge toegangscontrole. (Geldig legitimatiebewijs verplicht).

Kaarten voor het festival zijn hier te koop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren