Start meicyclus met digitale Avond van de Raad op 30 april

Donderdag 30 april vindt de eerste digitale Avond van de Raad van de nieuwe cyclus weer plaats. De Nieuwegeinse raad debatteert dan over de ontwerpbegroting 2021 van Afval Verwijdering Utrecht (AVU) en een mogelijke aanpassing hierin.

Hierna volgt een kort intermezzo waarin het Outreach Team van de gemeente Nieuwegein de raad meeneemt in hun werkwijze aan de hand van een casus.

Na het intermezzo gaat de raad in gesprek over het vaststellen van de verordening participatie kinderen van ouders met een laag inkomen. Als afsluiting praat het college de raads- en commissieleden bij over de regionale ontwikkelingen.

De Avond van de Raad wordt via livestream uitgezonden.

Doorkijkje meicyclus
Bij alle raadsvoorbereidende onderwerpen blijft het mogelijk om als inwoner mee te spreken. Op 30 april kan dit bij zowel de AVU als de verordening participatie kinderen van ouders met een laag inkomen. De volgende onderwerpen komen hier ook voor in aanmerking: Gezamenlijke voetbalaccomodatie Sportpark Parkhout-Zandveld en Concept Integrale ruimtelijke Contour U16 (7 mei). Ontwerp Regionale Energiestrategie (14 mei). Aanmelden kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren bij de griffie via griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk