Start introductielessen Biodanza op 23 maart

Op woensdagavond 23 maart starten in Nieuwegein de introductielessen Biodanza onder leiding van Lucie van der Veer. Lucie wil tijdens deze introductie van 3 lessen de deelnemers onder andere de kracht van muziek, het dansen zonder pasjes te leren, het bewegen naar meer vitaliteit en het genieten, ontspannen en plezier hebben laten ervaren. Biodanza nodigt je namelijk uit om in beweging te komen en het werkt door in je dagelijks leven en bevordert je gezondheid.

De introductielessen zijn voor iedereen toegankelijk. Man of vrouw, jong of oud, lenig of stram. Je danst individueel, samen of met de hele groep. De kosten voor deze introductie bedragen € 30,= voor 3 opeenvolgende lessen. Voor Stadspashouders en U-pashouders geldt een korting (zie bij praktische info op de website).

De introductielessen worden gegeven op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in OBS De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein. Graag van tevoren aanmelden. Dat kan via het e-mailadres: info@dansbiodanza.nl of telefonisch: 030-6043208.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk