Katern

Start gehoorzaamheidscursus voor honden

Dit voorjaar is er weer volop ruimte voor nieuwe cursisten en hun trouwe viervoeters bij de cursus ‘Gehoorzame Huishond’, de hondentraining van de Dierenbescherming. De trainingen vinden plaats op zaterdag- of zondagochtend in Nieuwegein. Het trainingsveld ligt aan de Coltbaan op industrieterrein Plettenburg. Tijdens de cursus ‘Gehoorzame Huishond’ leren hond en eigenaar spelenderwijs om beter naar elkaar te luisteren.Ter introductie van de cursus organiseert de Dierenbescherming een speciale theorieavond op maandag 18 februari. Deze is bedoeld voor nieuwe cursisten en geïnteresseerden. Op deze introductieavond wordt meer informatie gegeven over de cursus en over het gedrag van de hond. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige trainers. De avond vindt plaats op maandag 18 februari in Verzorgingshuis Zuilenstein aan Diepenbrocklaan 1 te Nieuwegein. De deuren zijn geopend om 19.45 uur en om 20.00 uur gaat de voorlichting van start.Afhankelijk van de hoeveelheid vragen, zal de avond rond 21.45 uur worden afgesloten. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of inschrijving bellen met Dierenbescherming Utrecht Amersfoort (tel. 030-246 88 66)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Start Gehoorzaamheidscursus voor honden

Begin april is er weer volop ruimte voor nieuwe cursisten en hun trouwe viervoeter bij de cursus ‘Gehoorzame Huishond’, de hondentraining van de Dierenbescherming. De trainingen vinden op zaterdag- of zondagochtend plaats in Nieuwegein. Het trainingsveld ligt aan de Coltbaan op industrieterrein Plettenburg in Nieuwegein.In de cursus ‘Gehoorzame Huishond’ leren de hond én zijn eigenaar spelenderwijs om beter naar elkaar te luisteren. De cursus wordt verzorgd door enthousiaste, goed opgeleide trainers. Er wordt getraind in kleine groepen, ingedeeld naar leeftijd en niveau. Voor honden die net iets meer aandacht nodig hebben is in overleg ook individuele training mogelijk. Vòòr de les mogen de honden een kwartier los om met elkaar te spelen, zodat ze spelenderwijs met elkaar leren communiceren.Deelnemers krijgen regelmatig een voortgangsrapport en er is de mogelijkheid van een afsluitend examen. Alle honden vanaf 7 weken oud kunnen op elk gewenst moment instappen in de cursus. Er wordt een gratis proefles gegeven en voor € 60,- per jaar (dit is inclusief een jaar lidmaatschap van de Dierenbescherming), kan men een jaar lang op cursus.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren