Start evaluatie herinrichting Noordstedeweg

De gemeente Nieuwegein heeft een start gemaakt om de veiligheid van de Noordstedeweg te verbeteren. Betrokkenen die al eerder hun mening of opvatting over de nieuwe inrichting naar de gemeente hebben geuit, hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor een brainstormsessie voor de zomervakantie om de knelpunten te verkennen en tot concrete en uitvoerbare oplossingen te komen.

Uitgenodigd zijn o.a.: wijkplatform Centrum-Merwestein, wijkplatform Jutphaas Wijkersloot, Fietsersbond, bewonersvereniging Oud Jutphaas, Winkeliersvereniging Cityplaza, wijkagent, Calscollege, Qbuzz en een aantal raadsfracties. Deze organisaties kennen veel ervaringen van inwoners die belangrijk zijn om in de evaluatie mee te nemen.

Daarnaast zal de gemeente alle reacties die tot op heden binnengekomen zijn via de website en sociale media betrekken in de evaluatie. Een extern deskundige zal op basis van deze inbreng advies geven ten aanzien van mogelijke verbeteringen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren