Start een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland

Wil jij mensen met dementie en hun naasten ondersteunen? Dat kan bij jou in de buurt! Word vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Een mooie, zinvolle invulling naast je betaalde baan, pensioen of studie.

Onze vrijwilligers behartigen de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers, geven voorlichting én organiseren bijvoorbeeld de Alzheimer Cafés om ervaringen te delen en in contact te komen met anderen. Met 48 regionale afdelingen en ruim 3600 vrijwilligers is Alzheimer Nederland altijd dichtbij.

Vrijwilligerswerk in regio Lekstroom
Overweeg je vrijwilligerswerk? Start dan een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Regionale afdeling Lekstroom kan jouw hulp goed gebruiken. Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep bevlogen mensen. Iedereen zet zich met ongekend enthousiasme in voor hetzelfde doel.

Momenteel hebben we de volgende vrijwilligersvacatures in de regio:

  • Bestuurslid belangenbehartiging: binnen jouw regio ben je gesprekspartner voor beleidsmakers, politici, zorginstellingen, dementienetwerken en hulpverleners. Je bent op de hoogte van de standpunten van Alzheimer Nederland en draagt deze uit. Je komt op voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten in jouw regio. Bekijk vacature.
  • Secretaris: je bent een administratieve spin in het web die het leuk vindt om met mensen in contact te komen. Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter van de regionale afdeling en bewaak je de gemaakte afspraken. Bekijk vacature.
  • Communicatie & PR vrijwilliger: je zorgt ervoor dat de activiteiten van Alzheimer Nederland onder de aandacht komen in de regio. Dit doe je via on- en offline kanalen en de lokale pers. Je weet op het juiste moment met de boodschap bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Bekijk vacature.

Alzheimer Nederland zet zich in voor een beter leven mét en een toekomst zónder dementie. Bekijk al onze vrijwilligersvacatures of neem contact met ons op via lekstroom@alzheimervrijwilligers.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk