Start Alzheimer Café Nieuwegein op nieuwe locatie

Donderdag 24 februari van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt er weer een Alzheimer Café gehouden in Nieuwegein. Ditmaal in de nieuwe locatie ’t Geinlicht aan de Nedereindseweg 3 in Jutphaas. Het onderwerp is deze keer: ‘Dementie en levenstestament.’ De spreker is notaris mr. M.Ph. Sutter. S.v.p. rekening houden met de geldende Coronamaatregelen.

Voor mensen met dementie kan zelfstandig wonen in de loop van het ziekteproces problemen opleveren. Om wel zo lang mogelijk zelf de rege te houden kan men een levenstestament opstellen. Daarin kunt u vastleggen wie voor u beslissingen mag nemen als dat voor uzelf niet meer goed mogelijk is. Notaris Sutter komt hierover vertellen.

Programma
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastsprekers. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianca Benschop info@mantelzorgnieuwegein.nl. Het telefoonnummer is: 06-83556874.

Vrijwilliger worden in het Alzheimer Café?
Bent u geraakt door dementie en kunt u zich goed inleven in een ander? Wilt u een luisterend oor bieden aan mensen met dementie en hun naasten?  Wilt u met een vriendelijk en betrokken team van vrijwilligers samenwerken? Steeds weer nieuwe dingen leren over dementie? Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een beter leven met dementie.  U helpt op de 4e donderdag avond per maand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk