Stand van zaken De Baten

Het college had aan de commissie Sociale omgeving en cultuur (SOC) toegezegd om voor de zomervakantie de commissie nader te informeren over de acties die zijn ondernomen en de vorderingen in het project De Baten. Het college heeft nu de tekst van een brief daarover vastgesteld. Het college heeft aan de stichting De Baten een behoefte-inventarisatie overhandigd ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuw Wijkaktiviteitencentrum De Baten.

De inventarisatie is gebaseerd op eigen onderzoek van de gemeente en op reacties uit de Nieuwegeinse samenleving. Essentieel is dat de wenselijkheid van en de bereidheid tot huren van een sportzaal door de gemeente is geuit, terwijl voor de andere voorzieningen geldt dat De Baten en de betreffende organisaties zelf verantwoordelijk zijn voor overeenstemming over deze voorzieningen. Het uitgangspunt voor zowel de te realiseren sportzaal en de bibliotheek is dat de exploitatiekosten in ieder geval niet hoger mogen zijn dan de kosten in de oude situatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: