Stagemakelaar zoekt nog MaS stage plekken

Binnenkort zullen op het Anna van Rijn (locatie Albatros voor HAVO en VWO) en op de Flamingo (Mavo) de zogeheten MaS-dagen worden gehouden. Deze MaS-dagen worden gehouden op een aantal data in november en december dit jaar.

Rond de 200 leerlingen zullen op deze dagen kennis maken met de Maatschappelijk Sage (MaS). Het is een introductie op de 30 MaS-uren die iedere leerling in zijn of haar schoolloopbaan moet doet.

Het is niet alleen voor de school een winsituatie, maar ook voor de organisaties die leuke klussen te doen hebben voor een, vier of meerdere leerlingen. Het kan ook voor een bedrijf een uitkomst zijn. Zo zijn de zorgcentra blij met extra handen om het huis in kerstsfeer te krijgen, worden tuinen winterklaar gemaakt, steken leerlingen de handen uit de mouwen bij bouwspeeltuin Jeugdland en worden de ouderen uit de wijk blij gemaakt met een filmmiddag.

Wilt u als bedrijf ook meedoen aan de MaS-dagen? MOvactor zoekt nog stageplaatsen voor woensdagmiddag 2 november, maandagmiddag 21 november, woensdag 7 december en maandag 12 december. De tijden zijn van ca 13.00 uur tot ca 17.00 uur. Indien u geïnteresseerd bent laat het dan de stagemakelaar van MOvactor weten. Dit kan per e-mail naar: mas@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk