Stadsplein Live 2

Stadsplein Live 2015 is een feit! Op zaterdag 10 en zondag 11 januari kun je van livemuziek genieten op het Stadsplein in de binnenstad van Nieuwegein bij diverse organisaties. Bij Subway, Grand café De Burgemeester, Japans Sushi restaurant Goya, Moon en theatercafé DE KOMEET vinden spetterende optredens plaats. Voor alle optredens en tijden kijkt u op de Facebookpagina van Stadsplein Live.

Zo treedt om 15.45 uur de band Rock Division op. Rock Division is een rock coverband uit Midden-Nederland. Deze gedreven vijfmansformatie speelt moderne en classic rock- en grungesongs (uitsluitend Engelstalig) met een eigen draai maar trouw aan de sfeer van de originele song. Ook de rock-coverband uit Vreeswijk treedt zaterdag 10 januari op in grand café De Burgemeester. Er komen songs uit de jaren 80 en 90 voorbij, maar ook oudere klassiekers en recentere hits van bekende rockgroepen maken dat jong en oud moeilijk op de barkruk zal kunnen blijven zitten.

Mocht je tijdens Stadspein Live geïnspireerd raken door de optredens en zelf muzikaal aan de slag willen, dan ben je welkom bij het open huis van het kunstencentrum van DE KOM. Ook voor informatie over cursussen beeldende kunst, dans, toneel en musical kun je daar terecht op zondag 11 januari van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn demonstraties, open lessen én natuurlijk live-optredens.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren