Katern

Stadsgesprek over veiligheid

Fietsendiefstal, autokraak, woninginbraak, jongerenoverlast. U heeft er mogelijk in meer of mindere mate mee te maken (helaas). De gemeente en politie vinden het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen. Iedere vier jaar stelt de gemeente een zogenaamd Integraal Veiligheidsprogramma (IVP) op. In dit programma staat op welke manier er in de komende vier jaar aan veiligheid wordt gewerkt, inclusief prioriteiten en doelstellingen. Politie, het Openbaar Ministerie, wijknetwerken en een aantal ondernemers hebben meegedacht.

Graag wil de gemeente en politie wij weten of het Integraal Veiligheidsprogramma aansluit bij uw beleving. Wat vindt u van belang? Waar moet de gemeente volgens u op inzetten? Welke concrete ideeën heeft u om de veiligheid te verbeteren? Met uw inbreng zal gekomen worden tot een nieuw integraal veiligheidsprogramma voor 2017-2020. Klik hier voor het meest recente Integraal Veiligheidsprogramma.

Maandag 23 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur zal het Stadsgesprek over veiligheid in Nieuwegein gehouden worden. Deze vindt plaats in de bibliotheek De Tweede verdieping aan het Stadsplein 1c in de binnenstad van Nieuwegein. Als u aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen aan: veiligheid@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk