Stadsbeheer/Planvorming (2002/1168)

Het BRU heeft de Gemeente Nieuwegein gevraagd naar haar standpunt over de evaluatie van de Regiotaxi Utrecht. Het college vindt dat de uitvoering binnen de overeengekomen specificaties blijft en adviseert het BRU om de concessie aan Connexxion te verlengen. Toch zijn er een aantal punten die voor verbetering vatbaar zijn:

Voor het college staan de aanbevelingen over verbetering van de stiptheid bovenaan. Het BRU wordt gevraagd samen met Connexxion te kijken naar technische ondersteuningsmogelijkheden die de oorzaak van het te laat voorrijden kunnen wegnemen. Het college wil graag van het BRU weten op welke wijze het zijn rol richting Connexxion vervult om de kwaliteit van de. Regiotaxi te optimaliseren.

Het college is het met het BRU eens dat de gemeente een belangrijke rol speelt in de communicatie met de klanten van de Regiotaxi. Nieuwegein geeft binnenkort een gemeentelijke brochure uit over de Regiotaxi Utrecht.

De notitie wordt ter inzage gelegd voor de betreffende nieuwe raadscommissie. Commissiesamenstelling en vergaderdata worden na de verkiezingen bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk