St. Antonius Ziekenhuis wederom Topwerkgever

Voor de vijfde keer is het St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein, door het onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever. Op 13 maart heeft CRF de lijst met Top Employers 2012 bekendgemaakt en werden de certificaten uitgereikt.

Het St. Antonius Ziekenhuis scoort in het onafhankelijk onderzoek uitstekend op secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, en training & ontwikkeling. Evenals de andere Santeon ziekenhuizen*, die ook allemaal tot Topemployer 2012 zijn uitgeroepen, spant het St. Antonius zich continu in om huidige medewerkers te behouden en (jong) talent aan te trekken.

” Aldus Livia van der Pant van de afdeling Personeel & Organisatie van het St. Antonius. ‘“Personeel in de zorg is schaars. Om de beste zorg te kunnen bieden aan onze patiënten, zijn goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers een absolute voorwaarde. De toekenning van dit keurmerk betekent dat onze inspanningen hierin worden beloond. Excellent werkgeverschap is een belangrijk thema in Santeon verband en daar proberen wij continue invulling aan te geven.”’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk