St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein genomineerd voor de Nationale HR Zorg Award

De jury van de Nationale HR Zorg Award heeft vijf zorgorganisaties genomineerd. Onder de genomineerden zit ook het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Verder zijn genomineerd: het Amsterdamse UMC, locatie AMC; ziekenhuis Nij Smellinghe; ziekenhuis Gelderse Vallei en gehandicaptenzorgaanbieder Pluryn. FWG Progressional People maakt op 25 september bekend welke organisatie de beste bijdrage aan werkplezier in de zorg heeft geleverd.

In totaal waren er 52 inzendingen voor de prijs. De genomineerde projecten bevatten onder meer een mooi uitgewerkt visietraject met grote betrokkenheid van medewerkers, een ambassadeursproject waarbij medewerkers een platform krijgen om alle mooie facetten van hun werk te delen en een tweejarig omscholingsproject voor zij-instromers. De vakjury, onder voorzitterschap van Greet Prins (Philadelphia), bestaat verder uit Hester Vermeulen (Radboud Universiteit), Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lonneke de Laat (Cello Zorg) en Elise Merlijn (FNV).

De HR Zorg Award is onderdeel van de beweging Werkplezier in de zorg, een initiatief van FWG Progressional People. Sabine Uitslag is Chief Inspiration Oficer van de beweging: “Ik ben ervan overtuigd dat er op de werkvloer zoveel mooie initiatieven zijn die we niet kennen. Dus laten we elkaar inspireren met ideeën om met het vergroten van werkplezier aan de slag te gaan. Daarmee maken we de zorg nog aantrekkelijker om in te werken.”

Festival van Werkplezier
De winnaar van de HR Zorg Award ontvangt een bokaal en ondersteuning van FWG Progressional People ter waarde van 10.000 euro. De prijsuitreiking vindt plaats op 25 september tijdens het Festival van Werkplezier in Utrecht, waar minister Hugo de Jonge van VWS de aftrap geeft.

De prijs is voor het eerst uitgereikt in 2017. Cello won met het project Leer en Versterk (LEV), dat vernieuwend onderwijs voor medewerkers, studenten én cliënten op de werkplek mogelijk maakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren