St. Antonius stopt met bevallingen in Nieuwegein, moeders moeten uitwijken naar Utrecht

Het St. Antonius Ziekenhuis stopt definitief met bevallingen op de locatie Nieuwegein.

Sinds mei vorig jaar zijn aanstaande moeders uit Nieuwegein al veroordeeld tot de vestiging in Utrecht Leidsche Rijn. Door personeelstekort werd de afdeling Verloskunde destijds tijdelijk gesloten.

Hoewel het St. Antonius sindsdien 25 nieuwe medewerkers voor de geboortezorg heeft aangenomen, kiest het ziekenhuis ervoor Nieuwegein niet meer als bevallingslocatie te heropenen.

Volgens het ziekenhuis heeft de beslissing logistieke voordelen en is het voor de samenwerking beter als er op één locatie gewerkt wordt. Dit zou leiden tot een betere en veiligere kwaliteit van de zorg.

2 thoughts on “St. Antonius stopt met bevallingen in Nieuwegein, moeders moeten uitwijken naar Utrecht

  1. Linda

    Nog een bezuiniging over de rug van de belastingbetaler. Het is er niet beter op geworden rn het wordt nog erger. Recessie xxxxl.

  2. Oswald

    Een waanzinnig geworden bestuur die totaal vergeten zijn dat ze werken in een ziekenhuis! Een grote kinderafdeling voor zuigelingen en nu de verloskamers gesloten wegens zgn geen personeel! Doe er nog een paar directeuren die mislukken in het bedrijfsleven bij en binnen kort wordt wegens mismanagement het Antonius gesloten! Ruim 36 milj. In een computer investeren dat jaren geduurd heeft om het in de lucht te krijgen door werknemers vh Antonius die uit hun normale werk gehaald werden! Dat hadden die hele grote groep managers beter kunnen gaan doen. Hadden hun mega salarissen nog een beetje zin gehad en hadden ze ook kunnen zien wat het werk in een ziekenhuis inhoud! Maar daar willen deze lieden niets van weten! Die denken wat niet weet wat niet deert! Het graaien over de ruggen vd verpleging daar krijgen ze een kik van! En kan ongebreideld doorgaan omdat het voorbeeld uit den Haag wordt aangeleverd! Walgelijke lieden die nu weer een leugen verzinnen waarom dit nodig zou zijn! Maar ze weten wel degelijk waarom het echt gaat! Maar meneer Rutte verkoopt ook de ene leugen na de ander of hij had het zo niet bedoeld! Het is echt hopeloos om met dit soort kwallen een ziekenhuis naar je hart te maken, sterker het is onmogelijk!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren