St. Antonius Alnatal trakteert op Moederdag

Zondag 13 mei 2012 was het Moederdag en St. Antonius Alnatal heeft dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor alle (aanstaande) moeders die die dag zijn bevallen had Alnatal een leuk presentje in petto: een exclusief babyshirtje met de tekst ‘Mama’s mooiste moederdagskado’.

De geboorte van een kindje is op zich al een hele bijzondere ervaring, maar als je moeder wordt op Moederdag is dat een extra feestje waard vond St. Antonius Alnatal. In totaal zijn er op Moederdag bij Alnatal zes baby’s geboren: drie jongetjes en drie meisjes.

Alle dames die zijn bevallen hebben het leuke t-shirtje enthousiast ontvangen. De moeders die al voor Moederdag waren bevallen kregen een mok met de tekst ‘I love mama’, gevuld met spekjes en een kaartje eraan met de naam van hun kindje.

Erica Tamerus beviel op Moederdag van haar tweede kindje, zoontje Colin. Met haar eerste zoontje is ze ook bij Alnatal bevallen. Erica: ‘Colin is bijna 3 weken te vroeg geboren dus ik had niet verwacht dat ik op Moederdag zou gaan bevallen. De eerste keer ben ik ook bij Alnatal bevallen, dat gaf een veilig en vertrouwd gevoel. Alnatal heeft alles bij de hand, goede zorg, goede artsen en verpleegkundigen.’

St. Antonius Alnatal is leidend in de zorg rond zwangerschap en geboorte en heeft deze zorg ondergebracht onder één dak. Naast verloskundigen en gynaecologen heeft St. Antonius Alnatal diverse andere specialisten in huis zoals kinderartsen, anesthesisten, internisten, lactatiekundigen, echoscopisten, fysiotherapeuten en medisch maatschappelijk werkers. Zij werken nauw samen om topzorg rondom zwangerschap en geboorte te kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren