Spullen gezocht voor ‘Galecopper Frightnight’

Het duurt nog even maar eind oktober organiseert Galecopperpark Sublime weer een heuse ‘Galecopper Frightnight.’ Lekker spoken door de wijk. De oude wielerbaan in Galecop zal dan weer omgetoverd worden in een heus spookverhaal voor jong en oud.

Vanwege het succes van afgelopen jaar is besloten om de avond te verdelen over twee dagen. Op 28 oktober de kindertocht en op 29 oktober een tocht voor volwassenen. Hiervoor zijn spullen nodig.

De organisatie zoekt: lakens, gordijnen,(bouw)(led) lampen (eventueel te leen), tenten (hoeven niet heel te zijn), balken met een doorsnede van minimaal 6 cm en een lengte van een tot twee meter, glazen potjes (groente, jam, babyvoeding e.d) ook Halloween versieringen en kostuums zijn welkom (kunnen niet terug worden gegeven omdat er nieuwe kostuums van worden gemaakt). Ook oude rol- en bedbodems en kleine (bijzet)tafeltjes worden gezocht.

Heeft u spullen die de organisatie kan gebruiken voor de ‘Galecopper Frightnight’ ? Stuur dan een e-mailtje naar: galecopperfrightnight@gmail.com. De organisatie haalt het dan bij u thuis op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk