Spreekuren Parkeerregulering Centrum

Eind 2005 wordt er in de Binnenstad en Merwestein parkeerregulering ingevoerd. Dat betekent dat er voor het parkeren op straat en in de parkeergarages betaald moet gaan worden. Bewoners en bedrijven kunnen daartoe straks een parkeervergunning aanvragen (het aanvraagformulier wordt automatisch toegestuurd, rond de zomer). Bezoekers kunnen een parkeerkaartje kopen bij de parkeerautomaten.

Inmiddels hebben er vijf informatieavonden plaatsgevonden over de invoering van de parkeerregulering in de Binnenstad en Merwestein. In totaal hebben zo’n 80 bewoners en ongeveer 50 vertegenwoordigers van bedrijven, instellingen en kantoren uit dit gebied de informatieavonden bijgewoond. In een positieve sfeer is er heel wat informatie uitgewisseld en zijn er goede tips van de betrokkenen aan de gemeente doorgegeven.

Aanvullend op de informatieavonden organiseert de gemeente een aantal spreekuren. In het spreekuur kunt u uw vragen individueel bespreken. De spreekuren vinden plaats op woensdagavond (16 februari,) 23 februari en 2 maart a.s., tussen 18.45 uur en 20.45 uur. Alleen bewoners, bedrijven, kantoren en andere direct belanghebbenden uit de Binnenstad of Merwestein kunnen zich voor het spreekuur aanmelden bij mevr. E. Overgaauw, tel. 030 – 60 713 66.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: