Katern

Sportpark Galecop en SportID Nieuwegein bieden jeugd uit Nieuwegein een afwisselende zomer

Coöperatie Sportpark Galecop, dat bestaat uit de voetbalvereniging JSV, Nieuwegein Diamonds, Rugby Club Nieuwegein, Atverni en Galecop Golf, werken breed samen met de Kunst Rolschaats Club KRC Rolling uit Nieuwegein.

De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein (onderdeel van Verbindion) hebben in samenwerking met partners een leuk en sportief idee ontwikkeld. Bij coöperatie Sportpark Galecop kan de jeugd uit Nieuwegein en omgeving vanaf heden een zomer abonnement afsluiten. Hiermee geven de Sportverenigingen op Sportpark Galecop en KRC Rolling invulling aan de opdracht van Premier Mark Rutte om ook niet leden van de vereniging in beweging te brengen.

Binnen dit (nieuwe) abonnement bieden de samenwerkende sportverenigingen jeugd van 6 t/m 18 jaar de mogelijkheid om elke week van de zomervakantie (20 juli t/m 27 augustus) deel te nemen aan een leuke, sportieve training. Hierdoor kunnen zij verschillende sporten (golf, rugby, atletiek, honkbal, voetbal en kunstrolschaatsen) ervaren.

De trainingen starten in de week van 20 juli in 4 leeftijdscategorieën. Per leeftijdscategorie kunnen 28 deelnemers zich inschrijven. Om te voldoen aan de geldende RIVM richtlijnen omtrent het corona virus, zullen alle leeftijdscategorieën op een andere dag op sportpark Galecop actief zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van SportID Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren