Sportintro weer van start!

Ook dit jaar houdt de gemeente Nieuwegein, in samenwerking met sportverenigingen, weer de Sportintro. Kinderen kunnen na schooltijd geheel vrijblijvend kennismaken met allerlei sporten. Van korfbal, karate en dans tot wielrennen en kunstrolschaatsen. En nog veel meer.

De sportkennismakingscursussen vinden plaats in de maanden maart en april. De kosten zijn 6 euro per cursus. Alle gezinsleden van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven.

Alle schoolkinderen hebben thuis een boekje ontvangen die ook hier is te lezen. In het boekje vindt u een overzicht van de cursussen die sportverenigingen aanbieden. Daarbij treft u ook de data, tijden en locaties aan. In principe bestaat elke sportcursus uit drie lessen. Daarnaast zijn er minisportcursussen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de sportconsulenten van de gemeente: Jorina Bouman of Colinda Olff, tel: (030) 607 19 20 of mail: sportstimulering@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren