Sportieve herfstvakantie in Nieuwegein

In de herfstvakantie van 20 tot 23 oktober organiseren de combinatiefunctionarissen voor kinderen uit Nieuwegein weer leuke en sportieve activiteiten. Stuur een email naar sportinstuif@merwestein.nl voor een overzicht van alle activiteiten of om mee te doen.

Op maandag kunnen kinderen met de Tennisclinic bij Tennisvereniging Rijnhuyse een balletje komen slaan. Op donderdag sluiten we de week af met een Trefbaltoernooi in de sporthal van Merwestein.

Op dinsdag organiseren de combinatiefunctionarissen samen met Moveo en De Kom een dag waarop kinderen vanaf 2 ½ jaar oud mee kunnen doen met leuke turn en dans activiteiten zoals bewegen op muziek, springen op de trampoline en diverse workshops. Alle activiteiten vinden plaats in de sporthal van Merwestein.

Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer (m.u.v. het Grote Gymfeest, dit is gratis). Stuur voor 17-10 een email naar sportinstuif@merwestein.nl en vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer, school en aan welke activiteiten je mee wilt doen. Voor alle activiteiten gelden max. aantal deelnemers, wees er dus op tijd bij. Zonder aanmelding is deelnemen niet mogelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk