Sportief dagboek (18)

Hans van Echtelt schrijft iedere week zijn ‘Sportief Dagboek’ op, op De Digitale Stad Nieuwegein. Hans is een getogen Vreeswijker en houdt van voetballen, houdt van sport. Schreef jaren lang voor het Utrechts Nieuwsblad. Ieder weekend vindt u hem langs de sportvelden in Nieuwegein, nu voor De Digitale Stad Nieuwegein.

Het zal een drukke week worden voor Geinoord. Afgelopen zaterdag was eerst de uitwedstrijd tegen Loosdrecht, dinsdagavond moet de club inhalen tegen koploper Maarssen (dat zaterdag met 9-0 van JSV won) en komende zaterdag op Parkhout het thuisduel tegen Victoria. Het eerste deel van deze sportieve drieluik is positief verlopen want Geinoord stapte dit weekeinde met een 1-3-zege van het Loosdrechtse veld.

Opnieuw drukte het koppel Kops-Meerding en belangrijk aanvallend stempel op de wedstrijd door de gehele score voor hun rekening te nemen. De openingsgoal na een voorzet van Jardell Adamson, waarbij de thuisclub bij arbiter Frank Tol heftig voor buitenspel appelleerde hetgeen werd genegeerd.

De thuisclub kwam na rust snel langszij maar opnieuw wist Geinoord na een moeilijke fase de regie naar zich toe te trekken hetgeen in de eindstand tot uitdrukking kwam via treffers van Timo Meerding en uiteraard Daniel Kops. Laatstgenoemde speler leek in blessuretijd nog op weg naar een hattrick maar doelman Bas van den Hoek voorkwam dit met een snelle reflex. Het bleef zodoende bij 1-3.

Zoals gezegd: Geinoord kan deze mooie zege een vervolg geven in de komende duels tegen Maarssen en Victoria.

Foto: Geinoord-topscorer lijkt hier op weg naar zijn derde treffer tegen Loosdrecht maar doelman Bas van den Hoek weet op het nippertje redding te brengen. (foto-Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren