Sportief dagboek (17)

Hans van Echtelt schrijft iedere week zijn ‘Sportief Dagboek’ op, op De Digitale Stad Nieuwegein. Hans is een getogen Vreeswijker en houdt van voetballen, houdt van sport. Schreef jaren lang voor het Utrechts Nieuwsblad. Ieder weekend vindt u hem langs de sportvelden in Nieuwegein, nu voor De Digitale Stad Nieuwegein.

Voor de supporters van SV Geinoord was het een teleurstellende mededeling dat de wedstrijd uit tegen Maarssen wegens Corona binnen de selectie van het rooster geschrapt moest worden. Mogelijk wordt dit duel op dinsdag 8 maart ingehaald, de KNVB zal daar nog een besluit over nemen.

Voor JSV stond ook een lastige uitwedstrijd op het programma, die wel doorging, namelijk tegen De Meern. Opnieuw geen succes voor de nog puntloze ploeg want via treffers van Abel Prins, Stan de Groot, Tom Gentenaar en Bob Prins won de thuisclub ruim met 4-0 tegen de formatie van interim-trainer Bjorn van Muylwijk, die tussentijds Hans van Elden is opgevolgd maar tot nu toe ook nog geen punten heeft kunnen bewerkstelligen met JSV.

Komend weekend wacht de ploeg op Galecop de confrontatie met Maarssen waar de trainer intussen ook al is vervangen. Geinoord gaat op bezoek bij Loosdrecht, tenminste als er geen Coronaproblemen meer binnen de selectie zijn.

Bjorn van Muylwijk

Ook Vreeswijk moest zondag met een nederlaag genoegen nemen, in Amersfoort werd met 2-0 van APWC verloren. De club heeft intussen in Arie Koning een nieuwe trainer voor komend seizoen aangetrokken. Hij volgt Ronald Cornet op die Zwaluwen Utrecht gaat trainen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk