Sportief dagboek (15)

Het was een sombere dag op de sportparken van JSV en Geinoord, druilerige regen en matig voetbal. Op Parkhout hield de thuisclub tenminste nog een puntje over aan het duel tegen 0-0, er stond na negentig minuten nog 0-0 op het scorebord. Slechter dingen van sportpark Galecop waar JSV ondanks een numeriek overwicht toch met 1-3 de punten moest laten aan Woudenberg waardoor de ploeg van Michael van den Berg op de laatste plaats blijft staan. DE oefenmeester maakte na afloop bekend dat hij JSV aan het einde van het seizoen inruilt voor SDC Putten.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Geinoord en DTS werd een bord onthuld op Parkhout door een delegatie van de club met als titel ‘Vloeken mist ieder doel’, een initiatief van clublid Bastiaan Mansschot, en van clubhoofdsponsor Herman Schiltkamp, die samen met de bestuursleden Hans van der Meijden en Rien Nijssen de bijzondere gebeurtenis opluisterden.

Zoals gezegd, JSV speelde op een bepaald moment met elf tegen toen man uit Woudenberg was weggestuurd en de thuisclub koesterde in die fase een 1-0-voorsprong via een treffer van Barry Zwezerijnen. Maar daarna ging het falikant mis, een door Daan van der Valk van richting verandr schot betekende 1-1 waarna ook JSV met tien man kwam te staan waarna Woudenberg met twee omstreden treffers de volle wint alsnog naar zich toetrok. Beide keren negeerde de scheidsrechter het buitenspelsignaal van de JSV-grensrechter zodat er na afloop weinig te genieten was in de kleedkamer van de thuisclub. (Foto onderaan de column)

Weinig te genieten was er ook op Parkhout waar Geinoord en DTS er niet in slaagden om tot aanvaardbaar aanvalsacties te komen. Invaller-doelman Gino de Ridder hoefde voor rust nauwelijks in actie te komen en in de tweede helft moest zelfs derde keeper Ben van Breukelen opdraven. Eerste doelman Jeremy Vrede was in de loop van vorige week aan de enkel geblesseerd geraakt bij een turnoefening  tijdens het schoolgym. Ondanks al; die invallers kon Geinoord in de slotfase tegen het technisch wat betrere DTS de nul op het scorebord houden.

Ook trainersnieuws van Vreeswijk, de club die zondagmiddag met 5-2 won van streekgenoot Cabauw. Ronald Cornet heeft namelijk zijn contract met de blauwwitten verlengd. Ook goede berichten van JSV-zondag, de ploeg hield koploper ‘t Goy verdienstelijk op 2-2, na zelfs een 2-0-voorsprong te hebben gekoesterd. Door dit gelijkspel werd ‘t Goy zelf periodekampioen.

Foto boven: Michael van den Berg gaat JSV aan het einde van dit seizoen verlaten, de trainer heeft getekend bij SDC Putten.

Op de foto v.l.n.r: Geinoord-hoofdsponsor namens Warmtebouw Herman Schiltkamp, Geinoord-voorzitter Hans van der Meijden, initiatiefnemer Bastiaan Mansschot en bestuurslid Rien Nijsse.

 

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk