Sportief dagboek (1)

De bal rolt weer, als is het nog maar op het trainingsveld van Parkhout. De nieuwe trainer Dick Kooijman heeft er intussen al een week opzitten, ter voorbereiding op de komende oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht dat komende zaterdag op het programma staat.

De nieuwe oefenmeester moest het in de eerste trainingsweek nog stellen zonder een flink aantal blessure-gevallen. Zo ontbreekt Joey Hirdes nog steeds, mogelijk wacht hem nog een operatie aan de kwetsbare enkel. Ook de gebroeders Maat hebben zich nog niet gemeld: Niels moet mogelijk nog een echo en een mei-scan ondergaan terwijl broer Robert nog steeds problemen heeft met een binnenband van zijn knie.

Geinoord heeft een trainingsvoorbereiding in twee fasen: eerst twee weken ter voorbereiding tegen de talenten van FC Utrecht , daarna een pauze van twee weken waarna de training op 25 juli door Dick Kooijman wordt hervat. Dat is ook de datum waarop JSV met de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal beginnen. Trainer Michael van den Berg heeft daarna een serie oefenduels in petto zodat de ploeg optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen zal beginnen.

Dat programma van JSV ziet er als volgt uit: 2 augustus: Tricht (thuis), 6 augustus: CSV Apeldoorn (uit) , 9 augustus: Hoogland (uit), 13 augustus: Pelikaan (thuis) waarna drie bekerduels afgewerkt zullen worden. De tegenstanders hiervan zijn nog niet bekend. Geinoord speelt zijn eerste oefenduel tegen VVIJ. Komende zaterdag oefenen ook Geinoord onder zeventien tegen FC Utrecht onder 15 jaar tegen elkaar, aanvang 11,30 uur. Het duel tussen Geinoord en Jong Utrecht begint om 14.30 uur.

Bijgaand een gesprek met de nieuwe Geinoord-trainer Dick Kooijman met Hans van Echtelt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk