Katern

SportID Nieuwegein organiseert weer de Vakantie Games

Tijdens de meivakantie organiseert SportID Nieuwegein de Vakantie Games voor kinderen van 0 t/m 16 jaar. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten zoals judo, straatvoetbal, beachvolleybal en nog veel meer! Ook organiseert SportID in samenwerking met De Tweede Verdieping een FIFA-toernooi op vrijdag 7 mei.

Het doel van de Vakantie Games is om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met diverse sport- en bewegingsactiviteiten. Hierbij staat centraal dat kinderen plezier hebben tijdens de activiteiten. Sportaanbieders uit Nieuwegein verzorgen de invulling van deze sportieve activiteiten.

Gezellig meedoen met allemaal leuke en sportieve activiteiten, neem jij je vriendjes en vriendinnetjes mee? Kijk snel op de website van SportID Nieuwegein om te zien waar en wanneer je lekker kunt mee bewegen en aanmelden.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Activiteiten kunnen wijzigen door aangescherpte maatregelen in verband met het COVID-19 virus. Bij vragen/opmerkingen stuur een e-mail aan Luka Spironello via l.spironello@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk