Katern

Sporten en spelen in de Merwestein-week!

In de herfstvakantie organiseert SportID weer leuke en sportieve activiteiten. Samen met de sportaanbieders uit Nieuwegein hebben we weer een leuk en gevarieerd programma samengesteld in Sport- en Evenementencomplex Merwestein.

In de herfstvakantie zijn er super leuke activiteiten te doen tijdens de Merwestein-week.
De activiteiten die georganiseerd worden zijn: Freerunnen & Dans, Grote Moveo Gymfeest, Archery Attack en Zwemmen, Herfstvakantie Games (Hockey en Streetbeats) en de Introduik en snorkelactiviteit. Alle activiteiten in de herfstvakantie vinden plaats in Merwestein. Daarnaast is er ook elke dag de mogelijkheid tot recreatief zwemmen met veel leuke zwemactiviteiten.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze activiteit(en) kijk dan snel op www.sportidnieuwegein.nl/activiteiten-kalender voor meer informatie. Ook kunt u voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met buurtsportcoach Bo Dijkhorst via b.dijkhorst@merwestein.nl of 030-6004267.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren