Sport- en speldag voor jongeren met een beperking

De Rotaryclub Nieuwegein is zeer betrokken bij het wel en wee van de inwoners van Nieuwegein en organiseert daarom elk jaar activiteiten voor het ‘goede doel.’ Ook dit jaar zal zij de handen uit de mouwen steken. Na een geslaagde sport- en speldag in 2007, 2008, 2009 en 2010 organiseert de Rotaryclub Nieuwegein weer een sport- en speldag voor kinderen met een (verstandelijke) beperking. Dit jaar voor de tweede keer in samenwerking met Honk- en softballvereniging, de Nieuwegein Diamonds op Galecop. De dag zal plaatsvinden op zaterdag 18 juni en begint om 13.00 uur.
In een gezellige en ongedwongen sfeer kan samen met de kinderen van Rotaryleden en broertjes en zusjes worden deelgenomen aan diverse sport- en spelactiviteiten. Er is voor elk wat wils te doen, zoals bijvoorbeeld een kratten race, spons gooien, koekhappen of een partijtje voetbal. Dit jaar zijn er extra leuke en spannende springkussens aanwezig. De ouders en broertjes en zusjes van de deelnemers zijn van harte welkom. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Evenals in voorgaande jaren worden de sportieve activiteiten begeleid door sportstudenten- en professionals. Voor aanmelding en informatie kunt u een emailtje sturen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: