Sport- en Speldag Rotaryclub zeer geslaagd

Alweer voor de achtste keer heeft Rotaryclub Nieuwegein zaterdag 28 juni 2014 de jaarlijks terugkerende Sport- en Speldag georganiseerd,speciaal voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Nieuwegein en omgeving.

Na de opening van de spelen door wethouder Peter Snoeren en na een spetterende ‘warming-up’, hebben bijna honderd kinderen onder leiding van studenten van de leergang Sport, Dienstverlening en Veiligheid van het Oosterlicht College op Fort Vreeswijk zich in teamverband van hun sportiefste kant kunnen laten zien. De kinderen die niet aan deze sportieve uitdaging kunnen of willen deelnemen, hebben zich kunnen uitleven met schilderen, tekenen en knutselen.

Na een zeer geslaagde en sportieve ontmoeting, zit het actieve deel er op en reikt wethouder Hans Adriani de deelnemers hun welverdiende medaille uit. Hierna kunnen de kinderen en hun ouders of begeleiders onder de tonen van ‘The Band CoLLexion’ genieten van een uitgebreide barbecue.

De Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Deze Sport- en Speldag past daar prima bij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk