Sport en spel activiteiten voor de jeugd

De laatste week van de zomervakantie komt er alweer aan. Dit keer iets om je om te verheugen, want de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein organiseren weer veel originele en sportieve activiteiten, zoals Bossabal, judo, freerunning en voetbal.

Merwestein: ‘Van 26 tot 30 augustus staan, voor alle Nieuwegeinse kinderen tussen de 4 en 16 jaar, weer bijzondere activiteiten op de planning! Wat dacht je o.a. twee populaire, nieuwe sporten zoals Freerunning en Bossabal? Bossabal is een opkomende sport die elementen zoals trampolinespringen en een springkussen combineren met volleybal! Ben je tussen de 12 en de 16 jaar oud? Dan organiseren we deze coole activiteiten ook voor jou!!!

Nieuwsgierig? Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, de leeftijden voor wie de activiteiten geschikt zijn en alle data op de website van Merwestein. Geef je snel op voor één of meerdere activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in de week van 26 t/m 30 augustus. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per keer. Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen aan sportinstuif@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk