Katern

Sport- en bewegen in de Kerstvakantie

Deze kerstvakantie kun je lekker sporten en bewegen in Nieuwegein! Wist je dat er heel veel leuke activiteiten zijn waar je gratis of voor weinig geld aan mee kunt doen? Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is?

Mini-WK Zaalvoetbal
Heel veel teams gaan sportief de strijd aan om de felbegeerde bokaal. Welk team mag zichzelf zaalvoetbalkampioen van Nieuwegein noemen? Wil jij meestrijden met je team? (Voor basisschoolleerlingen en een aparte editie voor middelbare scholieren).

Vakantie Games
Deze vakantie zijn de vakantie games er weer! Gezellig meedoen met allemaal leuke en sportieve activiteiten, neem jij je vriendjes en vriendinnetjes mee? (Met een speciale editie voor jonge kids, de mini’s).

Intro duiken en snorkelen
Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om als een echte duiker onder water te bewegen? Of vind je het leuk om een keer te snorkelen? Meld je dan nu aan! Ook als je al een keer hebt meegedaan ben je van harte welkom.

Wil je meer informatie en je aanmelden? Check de website van SportIdNieuwegein: www.sportidnieuwegein.nl/activiteiten-kalender/ en doe mee deze kerstvakantie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren