Sponsorloop op nieuwe schoolplein

Op het vernieuwde schoolplein van de Koningin Beatrixschool in Wijkersloot wordt met leerlingen en ouders van de school op vrijdagavond 14 september een feestelijke sponsorloop gehouden. De kinderen nemen op deze manier officieel hun nieuwe schoolplein in gebruik. In de zomervakantie is het plein door de gemeente onder handen genomen: bomen zijn gerooid, het plein is opnieuw bestraat en heringericht. Hierdoor is het een veel fijner en veiliger plein geworden om te spelen en te sporten.

Ook na schooltijd worden, voor de Brede School, in en om de scholen in Wijkersloot allerlei activiteiten aangeboden voor de kinderen uit de wijk. In samenwerking met sport- en cultuuraanbieders is een divers programma samengesteld waarvan de kinderen dagelijks na school gebruik kunnen maken. Het nieuwe plein speelt daarin ook een belangrijke rol voor sport en spelactiviteiten.

Door een sponsorloop proberen de kinderen voldoende geld in te zamelen om nog een extra spelelement aan het plein te kunnen toevoegen. Afhankelijk van de opbrengst wordt gedacht een tafeltennistafel of een funbasket aan te schaffen. En wie weet, misschien lopen de kinderen wel voldoende bij elkaar om beide wensen te realiseren. Het evenement wordt opgefleurd met muziek, versnaperingen en allerlei spelactiviteiten. Toeschouwers zijn vrijdagavond van harte welkom tussen 18.30 en 20.00 uur op het schoolplein van de Koningin Beatrixschool aan de Bendienlaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk