SpongeBob in Cityplaza

Op woensdag 2 maart a.s. brengt de populaire SpongeBob een bezoek aan het overdekte winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. SpongeBob arriveert om 13.30 uur en zal weer vertrekken om 16.00 uur.

SpongeBob is het onschuldige, optimistische, eerlijke zeesponsje bekend van TV, dat momenteel de harten van de kinderen verovert. Met zijn TV programma kluistert hij kinderen van 5 tot 10 jaar aan de buis, maar ook ouderen zijn zeer van hem gecharmeerd. Op 3 februari jl. is de eerste film van SpongeBob in alle bioscopen in Nederland in premiére gegaan. Maar nu bestaat dan de mogelijkheid om met de echte SpongeBob op de foto te gaan, zodat de kinderen een blijvende herinnering krijgen aan hun TV-idool.

Met tussenposes van 30 minuten kunnen de kinderen tussen 13.30 uur en 16.00 uur op de foto met SpongeBob. Dus aan alle ouders wordt dringend verzocht hun fototoestel NIET te vergeten!

Het zal zeker druk worden. Om alles in goede banen te leiden zullen begeleiders en dranghekken ervoor zorgen dat ieder kind de gelegenheid krijgt bij SpongeBob te komen. Om in ieder geval verzekerd te zijn van een ontmoeting met SpongeBob moeten de kinderen voor de laatste sessie uiterlijk om 15.30 uur aanwezig zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk