Spitsknip bedrijventerrein Liesbosch tijdelijk extra open

In de nasleep van de Liesboschbrand van afgelopen najaar is de provincie momenteel bezig met het weer op orde brengen van de middenberm van de N408 (provinciale weg). Om verkeersopstoppingen te beperken, heeft de gemeente besloten de spitsknip* op het westelijk deel van de Liesbosch (ter hoogte van de gevangenis) tot en met zondagavond open te laten. Bestuurders kunnen dus ook langs deze zijde het bedrijventerrein verlaten.

Wegdelen (tijdelijk) afgesloten
In de middenberm is destijds grond afgegraven om snel asbestdeeltjes te verwijderen en de weg weer toegankelijk te maken. De huidige werkzaamheden lopen tot en met komende vrijdag en worden uitgevoerd door de firma Scholman. Om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen zijn diverse wegdelen (tijdelijk) afgesloten. De provincie heeft de vergunning hiervoor verleend.

Vragen
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met provincie Utrecht. De contactgegevens vindt u op deze pagina.

*De spitsknip, die iets ten zuiden van de gevangenis ligt, is een wegblokkade die uit het wegdek omhoog komt tijdens de spitsuren. Buiten de spitsuren kan het verkeer gewoon passeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren