Spinvis opent nieuw seizoen vsn Soep & Cultuur in Vreeswijk

Zondag 26 augustus aanstaande opent de bekende Nieuwegeinse zanger Spinvis het nieuwe seizoen van Soep & Cultuur en de nieuwe activiteit ‘Vreeswijk: muziek!’ Een bijzonder programma voor kinderen én volwassenen. Om 16.00 uur start het programma met het luisteren naar de prachtige muziek van Spinvis. Daarna is het publiek aan de beurt. Spinvis gaat de uitdaging aan om met de kinderen en volwassenen een lied te maken, met eigen woorden van het publiek en iedereen kan iets toevoegen.

Net als SOEP, bestaat een liedje uit verschillende ingrediënten: gedachten, woorden, een melodie, ritme en tempo. Het publiek zorgt voor de woorden, Spinvis & Friends zorgen voor de muziek en samen maak je er iets moois van. Bespeel je een instrument? Neem mee!

Mensen met een N-pas hebben voorrang bij het reserveren voor deze speciale middag. Alleen mensen in het bezit van een N-pas kunnen tot woensdag 15 augustus reserveren. Een toegangskaartje kost dan € 2,- p.p. (maximaal 3 personen op één pas) Vanaf 16 augustus kan iedereen een kaartje reserveren voor € 5,- p.p. (maximaal 3 personen per reservering) Reserveren en meer info : dorpshuisvreeswijk@gmail.com of via 06-21664918. Na afloop kun je nagenieten met een kop heerlijke soep á € 2,50.

One thought on “Spinvis opent nieuw seizoen vsn Soep & Cultuur in Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk