Katern

Spellen avond bij de CCN

Op de maandelijkse kontaktavond van de Computer Contactgroep Nieuwegein, welke vrijdag 10 mei gehouden wordt, zal als thema het spelen van computerspellen hebben.

Hierbij zullen spellen worden getoond, die ook door beginners kunnen worden gespeeld en die meer denkwerk, dan computervaardigheid vereisen. Deze zijn zodanig eenvoudig, dat ze in korte tijd kunnen worden geleerd en in zgn. verloren uurtjes kunnen worden gespeeld. Bij enkele daarvan zal ook de muisvaardigheid getraind en op de proef ge-steld kunnen worden.

De spellen, die gedemonstreerd worden, kunnen door één persoon worden uitgevoerd, waarbij in een aantal gevallen de behaalde scores kunnen worden bijgehouden door het programma. Hierdoor is het mogelijk, de eigen resultaten steeds te verbeteren.

Voor mensen die nooit computerspellen spelen, is dit een goede aan-lei-ding, om daar eens kennis mee te maken. De presentatie, die ook nu weer voor iedereen gratis toegankelijk is, wordt gehouden in het buurtcentrum ’t Dok en vangt aan om 20.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk