Spelen en bewegen in het Wenckebachcarre

Buitenspelen en bewegen is leuk om te doen en goed voor de gezondheid. Bewoners van het centrale deel van de wijk Jutphaas Wijkersloot (Mendes da Costalaan, Van Herwijnenplantsoen en Wencekbachplantsoen) wordt gevraagd welke nieuwe speel- en beweegtoestellen zij willen. Zij kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen.

In het Wenckebachcarré wonen veel volwassenen met kinderen (en ook kleinkinderen!). Sommige speeltoestellen zijn verouderd. Andere niet geschikt voor ouderen. Tegenwoordig zijn er namelijk ook leuke beweegtoestellen voor ouderen. Hierdoor kunt u samen met uw (klein)kinderen buiten spelen en bewegen. Dat is gezellig en goed voor de gezondheid!

Direct aan- en omwonenden hebben een brief met stembiljet ontvangen. Omdat zij direct aan de speelplek wonen vragen wij hen welke speelplek de voorkeur heeft. Ook wordt hen gevraagd of zij bezwaar hebben tegen de (nieuwe) speeltoestellen. Ook van andere bewoners en kinderen uit de buurt horen wij graag wat zij van de nieuwe speel- en beweegtoestellen vinden. Geef uw voorkeur aan vóór 30 september aanstaande aan de gemeente.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren