Spelen tegen de e-Sporters van FC Utrecht bij de MediaMarkt in Nieuwegein

Aankomende vrijdagmiddag 15 december zijn de e-Sporters van FC Utrecht bij de MediaMarkt in Nieuwegein. Speel jij graag FIFA18 en wil jij je skills beproeven tegen de pro gamer Danny Hazebroek of influencer Lode de Boo? Dan kan dat aankomende vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur op Cityplaza bij de MediaMarkt.

Danny Hazebroek (21) is samen met Lode de Boo pro gamer bij FC Utrecht en komt uit in de e-divisie en toernooien in binnen- en buitenland. Hazebroek kwam afgelopen seizoen uit voor Excelsior in de e-divisie maar werd door FC Utrecht ‘weggekocht’ vanwege zijn technische skills.

“eSports gaan we dit seizoen inzetten als middel om onze supporters op te zoeken en om de band met onze achterban verder te versterken”, aldus FC Utrecht’s Manager Maatschappelijk Niek Amelink. “Het dient als middel om onze online én offline community verder uit te bouwen. We gaan meerdere evenementen organiseren en een fancompetitie in het leven roepen.” Morgen kan Nieuwegein kennismaken met deze twee sporters bij de MediaMarkt in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren