Speelgoedbank Nieuwegein gooit haar deuren weer open

De Speelgoedbank in Nieuwegein zal met ingang van vrijdag 7 mei aanstaande tot begin van de zomervakantie (vrijdag 16 juli) weer open zijn. De Speelgoedbank is gevestigd aan de Vredebestlaan 23 in Jutphaas/Wijkersloot. De openingstijd is iedere vrijdag van 12.30 uur tot 16.00 uur. Op de maandagen is de locatie voorlopig nog gesloten.

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en vrijwilligers hebben een hoge prioriteit en om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er maatregelen en huisregels ingevoerd, onder andere:

• per gezin wordt maximaal 1 volwassene toegelaten
• kinderen mogen beslist niet naar binnen
• de overige maatregelen en huisregels zijn vermeld bij de ingang

Over de Speelgoedbank
De Speelgoedbank Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie, welke gebruikt- en nieuw speelgoed inzamelt en deze gratis uitgeeft aan kinderen tot 12 jaar waarvan de ouders door financiële redenen of slechte thuissituatie geen speelgoed voor hun kinderen kunnen kopen.

Speelgoed is erg belangrijk voor de ontwikkeling, fantasie, motoriek en creativiteit van kinderen en is ook zeer leerzaam. Om het (voor)lezen te stimuleren krijgen de kinderen altijd enkele boeken mee. Speelgoed maakt het makkelijker voor een kind om met andere kinderen te spelen en is daarmee goed voor de sociale contacten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren