Katern

Speciallympics Zwemmen in Merwestein

Bij speciallympimcs zwemmen wordt aandacht besteed aan het vertrouwens van de mensen, de zwemvaardigheid en er worden oefeningen gedaan voor de spieren en gewrichten. Zo wordt gewerkt aan fysieke gesteldheid en conditie. Aansluitend aan deze activiteit kan de groep gezamenlijk gebruik maken van een gezond lunchbuffet in Brasserie H2O van het complex.

De activiteit
Speciallympics Zwemmen is voor mensen (18 jaar en ouder) die behoefte hebben om in een beschermde omgeving onder professionele begeleiding te kunnen sporten en bewegen. Deelnemers die moeilijk kunnen aansluiten bij de reguliere zwemlessen, maar toch graag willen zwemmen, kunnen zich aanmelden voor het Speciallympics zwemmen. De deelnemers worden zo aangezet om te blijven bewegen, wat de gezondheid ten goede komt. Ook wordt sociaal contact gestimuleerd tijdens deze activiteit en daarmee het sociaal isolement voorkomen. Het is voor deelnemers niet noodzakelijk te kunnen zwemmen. De les is elke donderdag (m.u.v. schoolvakanties) van 11.00 tot 12.00 uur in Zwembad Merwestein.

Kosten
Deelnemers kunnen 10 keer gratis deelnemen aan de activiteit, inclusief de lunch achteraf. Hierna kunnen deelnemers doorstromen naar de lessen S.B.V.S. of FiftyFit, verzorgt door Sport- en evenementencomplex Merwestein, of in de Speciallympics groep blijven. Voor al deze activiteiten kunt u een 10-badenkaart aanschaffen waar u eenmalig 50% korting op krijgt. De lunch kost dan € 5,- p.p./per keer.

Aanmelden
Wilt u graag meedoen met deze les of meer informatie, neem dan contact op met buurtsportcoach Bo Dijkhorst via b.dijkhorst@merwestein.nl of via tel. (030) 600 42 67.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!