Katern

Speciallympics ‘ZomerSpelen’

Na de eerste warme zomerdagen organiseert SportID alweer het tweede Speciallympics evenement van 2018! Op donderdag 14 juni staan de “ZomerSpelen” in het teken van heerlijk buiten zijn. Het evenement vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur op het buitenterrein van Sport- en Evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein in Nieuwegein. Aanmelden voor het evenement kan door een mail te sturen naar c.vanderlingen@merwestein.nl. Deelname is gratis.

Speciallympics Nieuwegein is een sport– en beweegprogramma dat is ingericht voor mensen die het lastig vinden om aan te haken bij reguliere sport– en beweegactiviteiten. ‘Met het programma willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om lekker te sporten en te bewegen. Speciallympics Nieuwegein bestaat uit een samenwerking tussen verschillende zorginstellingen en sportaanbieders’ aldus de organisatie.

Het evenement bestaat uit een aantal verschillende (sport)activiteiten die buiten zullen plaatsvinden. Dit zal een combinatie zijn van een (G)-voetbalspelvorm, balspelen op het grasveld, een reuze opblaasbaar dartbord en streetdance. Uiteraard is er ook de gelegenheid om even bij te komen van al het bewegen onder het genot van een lekker drankje en/of een snack. Tevens zal er een leuk aandenken aan deelname van het evenement verbonden zijn. ‘Kom jij samen met ons genieten van dit heerlijke weer?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk