Katern

Speciallympics Nieuwegein komt met “OranjeSpelen”

Maandag 9 april organiseert Speciallympics Nieuwegein het eerste evenement van 2018. De “OranjeSpelen” geven het startschot van het Speciallympics evenementen jaar. Het evenement vind plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein zuid.

Speciallympics Nieuwegein is een sport– en beweegprogramma dat is ingericht voor mensen die het lastig vinden om aan te haken bij reguliere sport– en beweegactiviteiten. Met het programma willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om lekker te sporten en te bewegen. Speciallympics Nieuwegein bestaat uit een samenwerking tussen verschillende zorginstellingen en sportaanbieders.

Met oog op Koningsdag 2018 zal dit evenement helemaal in teken staan van het oranje gevoel. Vandaar de naam “OranjeSpelen.” Het evenement bestaat uit 4 verschillende (sport)activiteiten. Denk hierbij aan tafeltennis, dansen, rolstoelvaardigheid en oud Hollandse spellen. Daarnaast is er ook de gelegenheid om even bij te komen van al het bewegen onder het genot van een lekker drankje en/of een snack. Tevens zal er een leuk aandenken aan deelname van het evenement verbonden zijn die helemaal in het thema oranje past!

Aanmelden voor het evenement kan door een mail te sturen naar c.vanderlingen@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren