Sparen voor Walra handdoeken bij Plus van Loon

Klanten van PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind kunnen vanaf maandag 6 mei sparen voor hoge korting op zachte handdoeken van het merk Walra. Bij iedere 5 euro aan boodschappen én bij speciale actieproducten krijgt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart is voorzien van 40 spaarzegels en kan, met een geringe bijbetaling,worden ingewisseld voor een set van twee badhanddoeken of één douchelaken. De actie loopt tot en met zaterdag 13 juli 2013.

De Walra handdoeken zijn verkrijgbaar in drie kleuren: roomwit, antraciet en petrol. Een set van twee badhanddoeken van 50×100 cm of een douchelaken van 70×140 cm is verkrijgbaar tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling van 2,49 euro. Om de collectie compleet te maken, zijn tijdens de actieperiode sets van vier washandjes verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Klanten kunnen de volle spaarkaarten tot en met zaterdag 27 juli 2013 inwisselen.

PLUS van Loon speelt met deze spaarcampagne voor badtextiel van het kwaliteitsmerk Walra in op de wensen van haar klanten. Uit onderzoek dat PLUS heeft laten uitvoeren,blijkt namelijk dat handdoeken nuttige en geliefde producten zijn. Ze worden dagelijks gebruikt en je hebt er niet snel genoeg van. Met de geringe bijbetaling maakt PLUS van Loon luxe voor veel klanten de komende weken heel bereikbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren