Spannende wandeling met schrijfster Heleen van den Hoven

De Nieuwegeinse thrillerschrijfster Heleen van den Hoven voert haar stadsgenoten woensdag 25 augustus (11.00 tot 13.00 uur) langs spannende plekken in Jutphaas, het decor van haar onlangs verschenen boek Het Tango-algoritme. Heleen heeft ook wekelijks haar column ‘SchrijversPen’ op De Digitale Stad Nieuwegein.

De thrillerwandeling op woensdag 25 augustus aanstaande is onderdeel van de maandelijkse voorleeslunch van bibliotheek De tweede verdieping en is gratis voor bibliotheekleden. De groep verzamelt voor deze wandeling bij de Rijnhuizerbrug in Jutphaas en is inclusief een versnapering!

Tijdens de voorleeslunch dragen vrijwilligers van de Voorleesbrigade de mooiste, ontroerendste en spannendste verhalen uit de wereldliteratuur voor. Ook waargebeurde verhalen en gedichten komen aan bod.

Nog geen lid van de bibliotheek, maar wil je wel deelnemen aan de wandeling? Neem een kijkje op de website van de bibliotheek de Tweede verdieping voor de verschillende abonnementen en een kortingsactie: tot eind augustus betaal je geen inschrijfkosten als je een volledig abonnement afsluit in de bieb.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren