Spaar mee bij Plus Van Loon voor boodschappenpakketten voor SUN Lekstroom

Lions Nieuwegein heeft supermarkt Plus van Loon bereid gevonden om een boodschappenpakket actie op te zetten met de Stichting Urgente Noden Lekstroom (SUN Lekstroom). Van 25 oktober tot en met 30 januari 2021 krijgen klanten bij besteding van 10,- euro een spaarzegel om te sparen voor het PLUS Boodschappenpakket.

Edwin van Straten van de Lions: ‘Als Lions vragen wij u deze zegels in de box op de servicebalie te doen. Voor iedere 75 zegels zal er een Boodschappenpakket van 50,- euro naar SUN Lekstroom gaan. SUN Lekstroom is een stichting die ondersteunt bij urgente financiële noodsituaties.’ Hannie van Baren, die namens de SUN Lekstroom de box plaatste, geeft aan dat door Covid-19 (Corona) ze een forse toename ziet in aanvragen. De PLUS Boodschappenpakketten zouden heel goed van pas komen.

‘De 50,- euro maakt echt een groot verschil voor een gezin dat moet rondkomen van een inkomen op of onder het sociaal minimum. Het zou mooi zijn als we 75 a 100 PLUS Boodschappenpakketten kunnen uitdelen. Pak dus de zegels aan en stop ze in de box op de servicebalie. Daarmee kan SUN Lekstroom in februari samen met Lions Nieuwegein de PLUS Boodschappenpakketten overhandigen aan mensen die het pakket goed kunnen gebruiken’ zo laat Hannie van Baren onze redactie weten.

Hannie van Baren en Edwin van Straten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!