De Soultrain stopt 18 november in Nieuwegein!

Naar aanleiding van eerdere succesvolle dansfeesten in de Partner en the PIT (o.a. Summer of Love en Flash Back) en de vele vragen die er daarna kwamen van de bezoekers wanneer er weer een nieuw dans feest zou komen, is de organisatie blij te melden dat dit 18 november aanstaande gaat plaatsvinden.

Deze avond zal dit keer in het teken staan van de oude soul en groovy en funky deuntjes uit de oude vervlogen tijden. Denk daarbij aan Aretha Franklin, Sam Cooke, Stevie Wonder, Four tops en vele anderen. Het zal leuk zijn als de bezoekers zich aan dit thema aanpassen en dus komen in de wijde uitlopende soulbroek, glitterblouse en de bijpasssende afro pruik. Er zal een prijs zijn voor mooist verklede persoon.

Muziek zal deze avond wederom verzorgt worden door DJ Ben en DJ Geronimo die ook aanwezig waren tijdens Flash Back. De deur gaat open om 20.00 uur. Kaartjes zijn te koop aan de deur voor 5,- euro. Soultrain duurt tot uiterlijk 01.00 uur. Partner en the PIT is gevestigd aan de Nedereindseweg 401a in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren