Sorrozet voor de dames van de Kledingbank

Op woensdagavond 1 juli heeft de Soroptimistenclub Utrecht-Nedersticht de vrijwilligers van de Kledingbank in Nieuwegein in het zonnetje gezet. Marieke Griffioen, Marion van Roessel, Marlies Ruiter en Truus van Wijk van de kledingbank mochten de Sorrozet 2015 in ontvangst nemen, een bedankje in de vorm van een unieke oorkonde. De kledingbank zorgt er voor dat mensen met een minimum inkomen gratis van de benodigde kleding en linnengoed worden voorzien.

Soroptimisten zijn vakvrouwen die hun kennis en vaardigheden inzetten om wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Deze vrouwen zijn dan in staat om op autonome en authentieke wijze een bijdrage te leveren aan de samenleving.

De leden van Soroptimistclub Utrecht-Nedersticht hebben binnen hun eigen gelederen kleding ingezameld en brachten als extra een goedgevuld kledingrek en natuurlijk een bos bloemen mee. De Kledingbank is gevestigd is aan de Archimedesbaan 6 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren