Soroptimistclub Utrecht-Nedersticht viert lustrum

In oktober viert Soroptimistclub Utrecht-Nedersticht een bijzondere lustrum. De club bestaat in 2022 30 jaar! Al die jaren komen enthousiaste vakvrouwen in en om Nieuwegein, IJsselstein en Vijfheerenlanden bijeen om zich in te zetten voor de rechten, de positie en het leven van meisjes en vrouwen. Wereldwijd, landelijk en lokaal.

De naam Soroptimist komt uit het Latijn: sorores (zusters) die het optimum (beste) nastreven. Je kunt dit uitleggen als ‘het beste voor vrouwen.’ De club doet dit met acties en activiteiten en het ondersteunen van projecten.

Oude & nieuwe leden
Het lustrum werd ook gevierd samen met de leden van de Sensorclub. Dit zijn voormalig leden die zich tot op hoge leeftijd bruisend van energie inzetten voor de missie van de Soroptimisten. Nieuwe leden zijn trouwens van harte welkom.

Naast dat je bijdraagt aan de positieverbetering van vrouwen en meisjes, leer je via de club nieuwe mensen kennen, breidt je je netwerk uit en maak je kennis met andere beroepen. Bovendien wordt je lid van de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Wil jij ook iets betekenen voor andere vrouwen? Kijk dan op de website van de Soroptimistclub.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk